Veleposlaništvo RS Kijev /

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva RS v Ukrajini.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva RS v Ukrajini je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
  • dokumenti v PDF obliki zapisa,
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva RS v Ukrajini lahko uporabniki dobijo na (+380) 44 585 23 30 ali sloembassy.kyiv@gov.si  ali osebno na naslovu Veleposlaništva RS v Ukrajini, Bogdana Hmelnickega 48, 4. Nadstropje, 01901 Kijev, Ukrajina, v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Bogdana Hmelnickega 48, 4. Nadstropje, 01901 Kijev ali sloembassy.kyiv@gov.si.  

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 5. oktobra 2020 na podlagi Samoocene.

Izjava je bila nazadnje pregledana 5. oktobra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Veleposlaništvo RS v Ukrajini, Bogdana Hmelnickega 48, 4. Nadstropje, 01901 Kijev ali sloembassy.kyivvgov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv@gov.si